Bra att veta

Parkering

Parkering finns i det närliggande parkeringshuset (Österlånggatan 45)  Rabatterade priser till parkeringshuset på 195 kr/dygn går att köpa i receptionen. 

Vänligen notera att Polhemsgatan är stängd för trafik mellan kl. 9 och 19, men det finns två avlastningsfickor runt hörnet på Österlånggatan. 

Spa & Motion

Vi har avtal med två friskvårdsanläggningar i närheten. Rabatterade engångsbiljetter finns att köpa i receptionen.

Arena Älvhögsborg

Endast 800 meter till Arena Älvhögsborg. Spa och motion, friskvårdsanläggning, badhus. Utomhusbad under sommaren.
www.arenaalvhogsborg.se

Nordic Wellness 

Friskvårdsanläggning med gym och gruppträningar.
www.nordicwellness.se

Runt kanalen finns det fina promenadvägar, vi ger gärna tips om dessa!

Lobby & Pentry

På plan 1 finns det plats för avkoppling eller sällskaplighet. Här finns det en stor soffgrupp och en mindre sittgrupp samt TV. Det finns också böcker man kan låna, extra toalettartiklar samt extra bäddset till förfogande!

Det finns även ett pentry på denna våning med kyl, frys och mikrovågsugn att disponera. Vattenkokare samt snabbkaffe och thé finner man här för att kunna avnjuta en varm kopp på kvällskvisten.

Möblerade lägenheter 

Vi har flertalet möblerade lägenheter för uthyrning till företag.
Det finns allt från ett rum med kokvrå till 3 rum med kök.
Kontakta oss för mer information!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.