Best Western Hotel Trollhättan

Restaurang/Frukostmatsal

Hotellet har en egen Tapas restaurang Majo Bar. På Majo snackas det om möte mellan sydländsk och nordlig matkultur. Och visst erbjuder man just detta i sina vällagade tapas rätter. Här kan man slå sig ned i den charmiga lokalen och ta in atmosfären - alldeles i hjärtat av Trollhättan och vägg i vägg med hotellet. I den sköna baren serveras förutom ett brett sortiment av fat öl och viner på glas, välkomponerade drinkar & cocktails på färska råvaror & med mycket kärlek. 

Varje fredag mellan klockan 17.00-20.00 är det  Afterwork med fina priser i baren och goda tilltugg från den uppdukade tapasbuffén.  
 www.majobar.se.

Mat Tinas frukostbuffé står uppdukat varje dag

Externa gäster betalar 95 kr för frukostbuffén 
 
Måndag till fredag mellan klockan 06.30 -- 09.30
Lördag och söndag mellan klockan 08.00 --10.00
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.